11 juli 2019

Een roosje voor jou

Ik ben helemaal in mijn sas met de cross stitch malletjes want ik vind het heerlijk om te doen dat borduren dus ook nu weer een borduurkaartje van mij op het blog.

14juli Anja

Neem een dubbele witte kaart van 10,5 x 13,5 cm. Stans de borduurmal rechts op de voorkant.
Embos met behulp van een lichtbakje op de linkervoorkant de rechte lijntjes. Dit deed ik door uit een stevig stukje donker gekleurd karton een strookje weg te snijden van 2 mm hoog en 15 cm breed dit was dan mijn embossingmal dat werkt prima. Borduur het roosje volgens het patroon met 4 draadjes splitszijde de twee draadjes die overblijven vouw je dubbel en borduur je ook op.
Stans een wit labeltje, stempel de tekst Voor jou  erop en  knoop het met een dun touwtje om het steeltje van de roos en maak een strikje. Stempel links boven het woordje Zomaar wat ook in dat setje zit. Werk de kaart aan de binnenkant af met een wit kaartje van 10 x 13 plak die aan de achterkant over het borduurwerkje heen zo is het netjes weggewerkt.

Klik op onderstaand afbeelding om het patroon te downloaden.

 

14juli Anja patroonGroetjes,
Anja


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen