2 maart 2018

Een speciaal bloemetje

2mrt18 Jeannette1

Marianne en haar team hebben mij gevraagd of ik het design team wil komen versterken. Dat wil ik natuurlijk heel erg graag en ik voel me dan ook zeer vereerd. Om te beginnen zal ik me eerst even aan jullie voorstellen. Ik ben Jeannette Bron, geboren en getogen in het Zuid Hollandse Papendrecht en 55 jaar oud. Ik ben al 28 jaar gelukkig getrouwd met mijn mannetje Leo. Het maken van kaarten is mijn grootste hobby. Daarnaast gaan we graag naar het theater en bezoeken we regelmatig concerten van onze favoriete artiesten. En we maken heel graag mooie reizen.

Voor mijn eerste kaart op het blog heb ik de nieuwe materialen gebruikt die vanaf vandaag in de winkels liggen.

Snijd van kraftkarton een strook van 13,5 x 30 cm en ril deze op 7, 8, 22 en 23 cm. Stans met de kartelrand de halve cirkel op beide zijflappen. Stans en embos uit roze de halve bloemen cirkel 2 keer en plak ze op het kraft. Embos de achtergrond op een roze vierkant van 13 x 13,5 cm en plak dit op de kaart. Stans uit kraft de ovale mal met het opengewerkte randje. Stans het plaatje met de kleinere ovale vorm uit, trek de buitenkant van deze ovale mal na op roze, knip dit uit en plak ze op elkaar. Stempel de tekst op een strookje kraft. Stans en embos het vogelhuisje en de wilgentakjes en plak alles volgens het voorbeeld op de kaart. Werk de kaart af door plakpareltjes op de bloemen te plakken.

Groetjes,
Jeannette


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super mooie kaarten zijn er op gezet.

  • Leuk voor jou en voor ons dat je het team komt versterken! We gaan vast nog veel meer mooie dingen van je zien! Groetjes Ela

  • Hallo,
    Hartelijk gefeliciteerd met je DTschap ik kijk uit naar je volgende creaties. Mvg gina Belgiƫ

  • Gefeliciteerd met je DTschap! Prachtige kaart heb je gemaakt! Groetjes Betha

  • Gefeliciteerd dat je bij MD team zit. Heel veel knutsel plezier gewenst.

  • Leuk Jeannette dat we ook van jou creaties te zien krijgen!
    Het eerste exemplaar ziet er super uit! benieuwd naar de volgende.