11 augustus 2021

Een toost op nog vele jaren

11aug21 Tina

 De nieuwe rechthoekige Layout mal geeft ook weer veel leuke mogelijkheden en je kunt hem voor alle gelegenheden maken. Tina gebruikte het biersetje van Hetty Meeuwsen voor een leuke mannenkaart.

Je kunt de stukjes papier net als Tina wat bewerken met Distress ink Tea Dye. Dan wordt het wat zachter bij elkaar.

Pak de layout mal en draai het matje uit een uni-kleur van het Eline's Autumn Whispers bloc. Draai uit lichtbruin karton het frame van de layout. Draai het frame nog een paar keer uit designs van het bloc en bewaar alle onderdelen. Je kunt nu de stukjes design papier precies in het bruine frame terug plakken. Speel een beetje met uni kleuren en verschillende dessins. Stans een klein bruin vlakje en de fotohoekjes uit bruin papier.  Stans de paperclip uit zilver karton. En het klemmetje uit bruin papier. Stans nog twee bloemetjes uit de Layout set en wat wijnblaadjes van de wijnrank-set. 

Stempel het flesje en het bierglas op wit multimedia papier met een watervaste zwarte inkt. Zorg dat je wat ruimte tussen de afbeeldingen houdt omdat je ze ook nog gaan stansen. Kleur de onderdelen in met een waterpenseel en Distress inkt kleuren. Je kunt natuurlijk ook potloden of markers gebruiken. Wat je zelf prettig vindt. Leg daarna de contourmallen op de afbeeldingen en plak ze vast met een beetje crafttape. 

Snijd twee strookjes gebroken wit papier en bewerk de randjes een beetje met Tea Dye en stempel de tekstjes erop. Plak nu alles op elkaar en plak het daarna op een witte dubbelgevouwen kaart van 15,5 x 11 cm.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen