4 november 2019

Een wasberenkerst

Dit wasbeertje heeft enorm zin in de kerst. Is deze wortel voor mij? Gudrun maakte dit gezellige tafereel rond de open haard van Marleen. Dit stencil is erg leuk als basis van je kaart.

4nov19 Gudrun

De witte basiskaart is 15,5 x 14,5 cm en 0,5 cm diep, zodat er plek is voor de lichtjes. Teken de buitenste lijn van het stencil over op wit cardstock, knip dit uit. Teken de verschillende onderdelen aan de binnenste lijn op de achterkant van verschillende stukken designpapier. Knip dit uit en plak het op de basis van de open haard. Maak met de haard een easelkaart, waarbij je achter de haard ruimte laat voor een klein lichtsnoer. 

Stanns de verschillende schoenen/sokken voor aan de haard, en diverse takjes en sterren om de haard mee te versieren. Stans de onderdelen van de wasbeer, stel deze samen en plak hem op de kaart.

Voor de onderkant van de kaart snij je een matje uit design papier en plakt deze op. Stans de siercirkels en plak deze op. Hier kun je een boodschap op stempelen of schrijven. Voeg nog een takje en wat sterren toe. Versier de takjes en strikjes met kleine plakparels. 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een lief kerstkaartje met dat wasbeertje

  • Zo leuk, en geweldig hoe je de wasbeer hebt gecombineerd met de open haard mal! Groetjes Betha

  • geweldig dat brutale wasbeertje bij de open haard

  • Mooi kaartje !!
    Groetjes van Afke

  • Wat een prachtige kaart

  • Super gezellig zo voor de openhaard :) groetjes Maura