1 juli 2023

Een winters bos

De zomervakantie staat voor de deur en traditiegetrouw vinden we rond deze tijd ook altijd de eerste nieuwe kerstmaterialen in de collectie. In de juli collectie vinden jullie de Craftable 'Winter rectangle' waar ik alvast lekker mee aan de slag ben gegaan. 

1jul23 Marleen1Voor alle drie de kaartje is de werkwijze gelijk. Snijd een topvouwkaart van 13,7 x 9,2 cm uit kraft. Stans de grootste maat van de Collectables 'Stamp frames' uit wit en dessinpapier. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Stans en emboss de Craftable 'Winter rectangle' uit wit en snijd 1 cm van de onderkant af. Stans de Craftable 'Winter rectangle' uit wit en gebruik nu alleen het sneeuwlaagje, knip deze uit en snijd aan de onderkant ook hier 1 cm vanaf. Plak het sneeuwlaagje daarna met 3D tape op het landschapje en het geheel op de kaart. 

1jul23 Marleen2

Snijd/scheur een strookje dessinpapier van 7 x ca. 1 cm uit en plak op het sneeuwlaagje. Stans 3 bomen uit de verschillende uni kleuren van het dessinpapier en plak op. Stans een van de dieren uit, plak in elkaar en met 3D tape op de kaart. Snijd een bannertje van 4 x 1,3 cm, bestempel met de tekst 'Merry Christmas' en plak met 3D tape op de kaart. Werk de kaart verder af met pearls en rhine stones.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen