11 juni 2019

Elfje aan de waterkant

 Dit is wel een heel bijzonder kijkje aan de waterkant! Julie Baker heeft een elfje gespot. Dit prachtige stempelkaartje is wel heel erg mooi. Julie combineerde verschillende stempelsets om dit tafereel te maken.

30mei JulieBaker

Stempel eerst het elfje op glad with cardstock, maskeer haar door de afbeelding ook op maskeerpapier of post-it papier te stempelen, uit te knippen en over de afbeelding te plakken. Stempel het lelieblad zodat het lijkt of het elfje erop zit. Maskeer dit blad op dezelfde manier. Stempel vervolgens de rietrand achter het elfje en onderaan het stuk papier. Stempel tot slot de kleinere waterlelies en de libellen. Wanneer je nu de masks verwijderd heb je een schitterend tafereel om in te kleuren. 

Julie kleurde het elfje, de lelies, het riet en de libellen met alcohol markers. De wolkenachtergrond kun je maken door een golvenrand te knippen uit een stuk papier en hier voorzichten de inkt vanaf te sponzen, of gebruik het stencil PS8024. Verplaats de wolkenrand steeds iets en inkt dan weer om de verschillende lagen wolken te maken.

De rest van de kaart is vrij simpel gehouden, omdat het tafereel al heel gedetailleerd is. Snijd vierkanten uit design papier en mat ze op effen cardstock. Plak ze nu in verschillende houdingen overlappend op de basiskaart.

Stempel tot slot de ganzen uit de Woodland Silhouette set met zwarte inkt, voeg wat enamel dots toe en wat glitterlijm rondom de afbeelding en op de vleugels van het elfje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • wat een geweldige leuke kaart

  • Super mooie kaart. Dank je wel voor de tips

  • Super leuk gemaakt! Groetjes Betha