6 januari 2023

Elfjes bij de wensput

In het hoge gras dat je uitstanst met de nieuwe Craftable 'Tall grass' lijkt alles heel klein. Zo leuk om hier een klein tuintje te maken met elfjes!

6jan23 Marleen1Snijd een topvouwkaart uit hagelwit van 13,5 x 13,5 cm. Snijd dessinpapier van 13 x 13 cm en bewerk de randen met een distress tool en plak op de kaart. Snijd hagelwit van 12,5 x 12,5 cm en plak met 3D tape op het dessin papier. Stans de grootste background uit blauw en plak op. Stans een rand gras uit donkerder groen en plak op. Stans de haagboog uit mintgroen (uit het Pretty Papers bloc - Rainbow) en bewerk met een mini ink blending tool en inkt (Versa Magic - GD79 Oasis Green). Plak de haagboog in het gras. Stans nogmaals gras uit en nu uit een iets lichter groen papier en plak op. 

6jan23 Marleen2

Stans de wensput uit, bewerk de onderkant met met een mini ink blending tool en inkt (Distress ink - Walnut stain) en plak deze in elkaar op de kaart. Stans de lantaarn, takjes, bloemen en elfjes uit. Plak op de kaart zoals op het voorbeeld. Plak bij de bloemetjes een klein pareltje in het midden. Stans een bannertje uit paars, bestempel met tekst en plak op. Werk de kaart verder af met licht paarse enamel dots.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen