31 december 2022

Fijne jaarwisseling!

Zo staan we aan het begin van het jaar... en zo weer aan het eind. Wat is een jaar toch snel voorbij! Vandaag is het dan de laatste dag van 2022, oftewel Oudjaarsdag. Vanavond tellen we af naar het nieuwe jaar 2023. 
Ook meneer en mevrouw Beer tellen af naar het nieuwe jaar. Ze hebben feestelijke kleding aangetrokken en zijn naar buiten gegaan met hun glaasje champagne. Meneer Beer houdt de vuurpijl vast die hij straks gaat afsteken.

31dec22 Tineke

Teken de stolp 2x over op wit fluweelkarton, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. Ril een vouwlijn in de achterste kaart op ca. 7 cm vanaf de bovenkant. Plak het bovenste gedeelte vast tegen de voorste kaart. 
Teken alle binnendelen over op designpapier. Stans 2 sneeuwlagen uit wit fluweelkarton en plak op. Stans de klok uit designpapier, het uurwerk uit glitter platina papier en zet de wijzers vast met een brad. Stans de beren en hun kleding en plak in elkaar. Geef in hun pootjes een glas champagne van vellum en glitter platina papier. Stans 2 vuurpijlen uit designpapier, kraft en glitter platina papier. Snijd 2 banners uit designpapier, 5 x 1,4 cm uit effen blauw en 4 x 1,8 cm uit donkerrood. Stempel hierop de teksten met Versamark en verhit de witte embossingpoeder met een heattool.

Een gezellige Oudjaarsavond en een fijne jaarwisseling!
Namens het hele team wensen we iedereen een heel gezellige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief jaar toe!

Groetjes,
Tineke 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen