28 december 2021

Fleurige bloemenmand met groetjes

De januari collectie voor het nieuwe jaar is verkrijgbaar! Met daarin heel veel fleurige materialen van mijn hand. Natuurlijk ben ik daar al heerlijk mee aan de slag gegaan en heb een mandje gevuld met bloemen.

28dec21 Marleen1Snijd een topvouwkaart van 15 x 10,5 cm. Snijd lichtroze van 14,5 x 10 cm, lichtroze dessinpapier van 14 x 9,5 cm en een strook donkerroze dessinpapier van 15 x 3 cm. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Snijd een strook lichtgroen dessinpapier van 15 x 1,7 cm en stans de tekst 'groetjes' uit zilver. Laat onder de tekst ca. 1 cm papier zitten en knip de rest eraf. Plak het tekstje op de roze strook dessinpapier en plak de lichtgroene strook dessinpapier er overheen.  

28dec21 Marleen2

Stans de mand uit kraft, bewerk deze met inkt (Distress Ink - Walnut stain) en zet in elkaar door de hengsels met push pins van te zetten. Plak de mand met 3D tape op de kaart. Stans de verschillende bloemen en bladeren uit bijpassende kleuren. Je kunt hiervoor ook de unikleuren van het dessinpapier gebruiken. Die passen er altijd perfect bij! Maar de bloemen met behulp van de 'Flower shaping set' een beetje bol. Plak het hartje in het midden en de bloemen met blaadjes op de kaart. Doe bij de kleine bloemetjes een rhine stone in het hart van de bloem. Werk de kaart verder af met steentjes en rhine stones en verstop een lieveheersbeestje tussen de bloemen.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtig Marleen! Groetjes Betha