29 januari 2019

Follow your heart

29jan19 Boukje1

Mooie zachte pastelkleuren, ik hou ervan. Ze doen me alweer aan het voorjaar denken.

Ik wilde graag het mooi gesneden frame gebruiken, maar dan in de achtergrond verwerkt, dus heb ik het eerst met medium opgeplakt en daarna bewerkt met twee pastelkleurtjes verf en gesso. Het hart bewerkte ik eerst met crackle paint en poetste er daarna een beetje roze overheen.

29jan19 Boukje2

De vlinder is gestempeld en uitgeknipt en kreeg kleur met Gelatos (een beetje aan je vingers en dan uitwrijven op de vlinder). Onder het hart een toefje sisalgras, daarna opgeplakt met de vlinder en twee takjes uit dezelfde set als het frame.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super mooi en ontzettende lieve kleuren

  • Heel erg mooi! Groetjes Betha