16 augustus 2018

Forest Dream Book

16aug18 Irma

Ondanks de hitte van de afgelopen tijd heb ik een kerstkaart gemaakt voor vandaag met de super gave serie 'Forest Dream'. Ik maakte er een een boek van met een oudere Dutch Doobadoo mal. De hele serie is prachtig en ik wist niet welk plaatje ik als eerst ging gebruiken. Vind de knipvellen en het blok echt prachtig.

Teken en knip de Dutch Doobadoo mal over op creme karton. Teken en knip de binnen lijnen over op dessin papier. Ik heb het nog een keer gemat op kraft papier. Stans het ovaal uit kraft en de achter mal uit dessin papier. Ook het plaatje heb ik gemat en nu op een stukje dessin papier. Schuif het plaatje in het ovaal en plak het op. Wikkel een stukje touw over het plaatje en plak nu het geheel op je kaart.
De bladzijdes heb ik uit een stukje ribbel karton (zat in een pak speculaas) geknipt. Werk je kaart nu verder af met diverse takjes en bloemen. Het sneeuw effect maakte ik met Tipp-ex.

Groetjes, Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen