15 oktober 2023

Frozen Window Poinsettia

Met de nieuwe Frozen Window stempel van Tiny Harts kun je het effect van een bevroren raam maken. Julie gebruikte de stempel voor deze toffe achtergrond, maar heeft ook de bloem bestempelt. Zo lijk het net nerven.

15okt23 JulieGebruik de Frozen Window stempel met Versamark inkt en bestempel een heel vel wit A4 cardstock. Strooi witte opaque emboss poeder hier overheen en bewerk dit met een heattool. Spray Distress Oxide kleuren over het geheel totdat je tevreden bent met de dekking en spray vervolgens nog wat water er overheen om de inkt wat te bewegen. Pray wat Tarnished Brass Distress Spray rond het vel en dep het teveel op met een keukenpapiertje. Laat dit drogen of gebruik een heattool om het te dogen.

Snijd een vierkante, witte kaart, mat hierop een stuk lichtblauw cardstock en snijd vervolgens een matje uit het bewerkte A4, bewerk de randden met bruine inkt. Plak het op de kaart. Stans de poinsettia uit het overgebleven stuk bewerkt cardstock. Beïnkt hiervan ook de randen en plak het in elkaar.

Stans de cirkel in zowel wit als blauw cardstock. Leg de blauwe rand aan de kant. Bestempel de binnenste witte cirkel met de dennenappel stempel in bruine inkt.

Plak de blauwe cirkel met de witte bestempelde cirkel er binnenin aan de rechterkant van de kaart. Plak de poinsettia links hiervan.  Voeg hier een blauwe vogel gestanst uit blauw cardstock aan toe. Stempel op wit cardstock de tekst, knip het einde in. Knip eenzelfde uit blauw cardstock. Beïnkt de randen van beide banners en plak ze over de cirkel heen op.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen