25 november 2023

Gnoomy Christmas

Vandaag een gezellig kerstkaartje met een van de super gave gnome kerstplaatjes van het knipvel 'Gnomes - Nort Pole. De basis heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo mal.

25nov23 Irma1

Neem de Dutch Doobadoo mal over op kraft en wit karton en dessin papier. Plak deze delen op elkaar. Snijd een strook dessin papier van 17 x 8 cm en scheur hier de boven en onder kant van af. Snijd een stuk ribbel karton (ik gebruikte de verpakking van speculaas) van 14 x 8 cm en scheur hier ook de boven en onder kant van af. Bewerk dit ribbelkarton met tipp-ex zoals het voorbeeld. Plak nu deze delen op je kaart. Plak langs het dessin papier een stukje bolletjes lint. Stans de 'Jolly Christmas doily' uit donkergroen en wit karton en plak daar een plaatje op van de Gnome serie. Stans kerstbomen uit dessin papier (achterkant) en kraft karton bewerk deze ook met tipp-ex voor het sneeuw effect.

25nov23 Irma2
Stans de vogeltjes uit kraft karton en dessin papier en plak ze in elkaar. Maak een toef van een kraft rietje, een kanten strik en wat takjes en een vogeltje om de kaart af te maken.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen