27 mei 2021

Gone fishing

Vandaag een stoere jongens- of mannenkaart. Wat een geweldige malletjes en stempels zijn er deze maand weer uitgekomen voor het stoere buitenleven.

Ik maakte deze tent kaart en gebruikte het Mask stencil voor het camouflage effect. Echt zo gaaf om je eigen dessin papier te maken met dit stencil en kleurtjes inkt.

27mei21 IrmaNeem het craft stencil van de tent over op donkergroen karton, let hier bij op dat je er een gewoon en een in spiegelbeeld maakt. Leg het Mask stencil op een stuk aquarel papier en begin met een sponsje of blending tool te kleuren ik begon met Memento Bambo leaves. Dan verschuif je het stencil en herhaal je het kleuren met Memento Pistachio. Verschuif het stencil nogmaals en kleur het nu in met Distress inkt Vintage photo. Haal het stencil weg en kijk of er nog hier en daar nog iets gekleurd kan worden. Je gaat dus net zo lang door tot dat jij hem goed vind. Neem alle binnen lijnen van de tent over op licht groen karton en het "dessin papier" wat je net hebt gemaakt met het stencil. Knip dit uit en plak op de tent. Ik heb aan de binnenkant van het raam en de deur opening licht groen gaas geplakt als een soort van muggen net. Stans gras randjes en plak deze langs de tent. Stans de wasbeer uit en plak deze in elkaar en voor de tent. Knip boomschijfjes uit het dessin papier en plak ze op. Geef de wasbeer een visnet met haakjes en een dobber in zijn handjes en hang een stuk vis net te drogen over de tent. Stans vervolgens een Sign post en plak hier een tekst op met de alfabet stickertjes die bij het dessin papier zitten.

Overige materialen:
Memento stempel inkt: Bamboo leaves, Pistachio, Distress inkt: Vintage photo, Card deco linnen karton: 33 Chocobruin, 45 Cappuccino, 46 olijf groen, 56 Pine green, 33 Brouwn, 59Autumm orange en stukje gaas of tule.

Graag tot de volgende keer,
Veel liefs Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen