2 september 2021

Gouden winter wensen

2sept21 MarianneEen snelle Kerstkaart maak je eenvoudig met een paar mallen, een mooie kerstwens en een beetje bling. En het hoeft ook niet altijd het nieuw. Alle producten op deze kaart zijn al een tijdje uit.

De tekstmallen van Anja van Laar zijn prachtig op de achterkant van een kaart, aan de binnenkant van je kaart, maar natuurlijk kunnen ze ook de blikvanger zijn op je kaart!

Vouw van een vel unikleur van het papierbloc een kaart van 13,5 x 27cm. 
Snijd van het donkergroen geruite vel een vierkant van 12,5 x 12,5cm en plak deze op je kaart. Stans de basisvorm van de tekstmallen set uit een zachte unikleur van het papier bloc en plak deze in het midden van je kaart. Stans de tekst uit gouden metallic karton. Om alles extra goed vast te plakken kun je eventueel wat dubbelzijdige craft tape op de achterkant van het karton plakken voordat je het papier met de mal door de machine haalt. Zo maak je er een sticker van.

Ik had nog allerlei stansjes van hulst- en dennentakjes liggen. Bewerk ze een beetje met inkt langs de randjes of op de embossing en maakt een mooie groen rand links langs de cirkel. De kleine poinsettia bloem is van Marleen en heb ik alleen in het midden laagje op laagje opgeplakt en de blaadjes een beetje omgevouwen. 

Werk de kaart verder af met verschillende maten en kleurtjes rhinestones.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen