19 december 2020

Groetjes van ons voor jou

Hebben jullie ook zo'n zin in het voorjaar? In deze donkere dagen van december alvast even een voorproefje met de bloemen- en vlinderstempels van Tiny die in januari uitkomen!

19dec20 Boukje1

De vaas stanste ik uit plastic, zodat het een glazen vaas lijkt!
En de Art Texture dots stans is superleuk om textuur in je werk aan te brengen, maar ook leuk om als mask stencil te gebruiken in de achtergrond!

Snijd 9,5 x 10 cm uit aquarelpapier. Stans de vaas uit plastic, bv. van de voorkant van een snelhechtermapje, en kijk waar je het boeket bloemen moet stempelen. Kleur in met Distress Ink en waterpenseel, verleng de stelen met een fineliner. Spons met blending foamsponsje de achtergrond, eerst lichter van kleur. Plaats dan je plastic vaas op de goede plek en spons verder, zodat de achtergrond meer kleur krijgt. Stans de texture dots en gebruik deze als mask stencil. Mat de kaart op wit en plak op een kraftkleurige kaart. Stempel de tekst. Stempel en stans de vlinders en geef deze kleur. Bevestig de vaas, de dots met lijm en de vlinders en bloementoefje met foamtape op de kaart. Maak af met stipjes rondom.

19dec20 Boukje2

Overige materialen: 
Distress Ink: Mustard Seed, Spiced Marmelade, Peeled Paint, Forest Moss, Mowed Lawn, Salty Ocean, Vintage Photo, Walnut Stain
Nuvo Crystal Drops, Plakparels, Poscapen zwart

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen