27 maart 2018

Groot is het verlies

Groot is het verlies, oneindig blijven de herinneringen. Een prachtige tekst voor op een condoleance kaart afkomstig van de serie Silence van Els Wezenbeek.

27.03 anjaSnijd een dubbele witte kaart van 13 x 14,5 cm, een vel designpapier van 12,5 x 14 cm en scheur een strook vellum van ongeveer 5,5 a 6  x 15 cm. Ril het vellum aan de smalle kanten op 2,5 mm en vouw dit om zo kun je het vellum straks aan de achterkant van het designpapier vastplakken maar eerst ga je de tekst stempelen.  Stempel met versamark inkt de tekst onderaan op de strook vellum, strooi er witte embossingpoeder op en verhitten met een heattool.  Leg het vellum over het designpapier heen vouw de gerilde stukjes om de rand heen en plak het aan de achterkant vast.

Knip het plaatje uit het knipvel, mat deze op een stukje wit karton en plak deze op het designpapier. Stempel de drie kleine vogeltjes rechts bovenaan  half op het vellum en half op het designpapier. Teken met een  zwarte fineliner langs een liniaal een strakke lijn rondom het papier, plak het geheel op de dubbele witte kaart.

Succes!
Groetjes van Anja Zom

Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtige kaart! Groetjes Betha