1 februari 2019

Grote dromen beginnen klein

1feb19 Rimmie1

Een op en top super zoet prinsessenkaartje. Mijn jongste dochter was er meteen helemaal weg van en heeft het kaartje alvast geclaimd voor haar verjaardag. Bij jonge meiden valt het dus gegarandeerd in de smaak!

Snijd een topvouw kaart van 10,5 x 13,5 cm uit wit kaartenkarton. Snijd een enkele kaart van 10 x 13 cm uit watercolor papier. Breng met een dauber de volgende Distress oxide kleuren aan op de enkele kaart: Dried Marigold, Musterd Seed en Picked Rasberry. Blend de kleuren mooi door elkaar. Stempel de grote cirkels met witte chalk inkt (VersaCraft) op de achtergrond. Stempel de kleinere cirkels met de gebruikte distress oxide kleurtjes. Stempel met Versafine onyx black de tekst op de kaart. Bevestig een lintje om de kaart en niet twee nietjes in de linkerhoek. 

1feb19 Rimmie2
Stans uit diverse kleuren kaartenkarton het volgende: tabjes, notitieblok, harten, wolk en prinses. Bewerk de harten met distress oxide kleuren: Picked Rasberry en Worn lipstick. Stempel er met dezelfde kleur ruitjes en streepjes op. Stempel met Versafine onyx black de tekst op de tabjes. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Distress oxides: Dried Marigold, Musterd Seed, Picked Rasberry en Spun Sugar

Hele fijne dag allemaal!
Groetjes, Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een schatje

  • Heel zoet deze kaart, echt een meisjeskaart! Groetjes Betha