2 juni 2019

Hallo

2jun19 Rimmie1

Langzaam aan komen we allemaal een beetje in de vakantie stemming. Heerlijk reizen of gewoon genieten van het mooie weer in je eigen achtertuin. Met de nieuwste aanvulling op het reisthema maakte ik deze kaart.

Aan de slag!
Snijd een enkele basiskaart van 14 x 14 cm uit wit kaartenkarton. Snijd een enkele kaart van 13 x 13 cm uit wit kaartenkarton en bewerk deze met de tropische bladeren design folder. Stans de 2 flappen uit dessin papier. Plak eerst de grootste met de zij en onderkant vast en vervolgens de kleinste flap. Zo ontstaan er twee pockets. Snijd een strook van 2 x 14 cm uit wit kaartenkarton en stempel hier met Versafine onyx black de tekst op.

2jun19 Rimmie2

Stans uit diverse kleuren kaartenkarton en dessin papier het volgende: Label groot en klein, filmstrip, wereldbol, slippers, vliegtuig, koffers en vlaggetje. Maak aan de labels een stukje lint en touw. Snijd uit wit kaartenkarton het volgende: 6,5 8 cm en 4 x 5 cm en plak hierop dessin papier van 6 x 7,5 cm en 3,5 x 4,5 cm. Stempel vervolgens hier met Versafine onyx black de tekst en het ijsje op. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Hele fijne dag allemaal!
Groetjes, Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Leuk Rimmie met de slippers en de koffers! Echt een vakantie kaartje!
    Groetjes van Afke

  • Heerlijk zomerse kaart Rimmie! Groetjes Betha