12 december 2019

Happy snowdrops

Sneeuwklokjes... het zijn zulke mooie winterse bloemetjes. Aan het einde van de winter gaan wij meestal speciaal naar het bos om daar opzoek te gaan naar sneeuwklokjes. Soms staan er verstopt een paar bij elkaar, maar ook vinden we regelmatig meters vol met deze prachtige witte bloemetjes!

Aangezien er een aantal dames bij mij in de familie jarig zijn in deze feestelijke december maand heb ik er een winterse verjaardagskaart mee gemaakt.

12dec19 MarleenSnijd een topvouwkaart van 13,5 x 13,5 cm uit hagelwit. Snijd dessinpapier van 13 x 13 cm en hagelwit van 11,5 x 11,5 cm, bewerk de randen met een distress tool. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Neem een apart stuk papier, snijd hier een rond gat in met een diameter van 8 cm. Leg dit over de kaart en beïnkt (VersaMagic Sea Breeze) het gedeelte van de kaart dat nu zichtbaar is door de open cirkel. Stans de sneeuw en bloemetjes uit parelkleurig kaartenkarton, stans de blaadjes en steeltjes uit groen dessinpapier. Plak in elkaar en op de kaart. Snijd/scheur een strook dessinpapier van ca. 1,5 x 13,5 cm en plak op de kaart met een randje kant erlangs. Werk de kaart verder af met een bannertje van 4 x 1,5 cm met tekstje en verschillende steentjes.

Lieve groetjes, Marleen

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Gaaf zeg Marleen

  • Hele mooie kaart Marleen. Weer geïnspireerd!! Groetjes Betha