31 mei 2018

Have a great day

31mei18 JulieP1

Deze prachtige kaart is gemaakt door Julie Price. Ze heeft hierbij gebruik gemaakt van het knipvel ‘Mattie’s Beautiful Garden’, de creatable ‘Anja’s Border’ en het Pretty Papers bloc ‘Weathered Wood’.

Deze kaart heeft een uitneembaar label en een verborgen berichtje. Op de achterzijde van het label is ruimte om een persoonlijk berichtje te schrijven.

31mei18 JulieP3

Snijd een topvouwkaart van 29 x 14,5 cm uit hagelwit en vouw deze. Snijd grijs van 14 x 14 cm en plak op de kaart. Snijd uit het grijze dessinpapier met de bakstenen een vierkant van 13,5 x 13,5 cm en plak op het grijze papier. Stans en emboss de creatable ‘Petra’s special circle’ en ‘Anja’s border’ uit hagelwit en bewerk beide met inkt. Stans een van de craftables ‘Basic Arches’ uit het blauwige dessinpapier van het Paper bloc ‘Watercolor’. Plak nu de stans van de creatable ‘Petra’s special circle’ met 3D tape op de kaart. Doe de tape alleen aan de zij- en onderkant, zodat het label er aan de bovenkant nog achter kan worden geschoven. Bepaal nu waar de afbeelding op het label moet komen en plak deze vast. Werk de kaart verder af volgens voor beeld. 

Groeten,
Julie Price


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen