15 oktober 2020

Heel veel sneeuwpret

De leuke sneeuwman plaatjes van het nieuwe knipvel van Eline en de lantaarn passen goed bij elkaar. Ik combineerde het en maakte er een winterkaart mee.

15oktober WybrichAlgemeen:  De lantaarn, takjes, blaadjes en het labeltje zijn bewerkt met witte embossing poeder. Ga met Versamark lichtjes langs de onderdelen strooi er wit embossing poeder op en verhit met een heattool.
De sterretjes op de kaart komen uit de lantaarn nadat deze gestanst is.

Snijd twee keer hagelwit van 12 x 16 cm. Ril een hiervan aan de bovenkant op 1 cm en plak de andere hierop, zo heb je een dubbele rechthoek kaart. Snijd dessin papier van 10 x 15,5 cm. Stans het labeltje uit kraft stempel de tekst met Versamark strooi hier wit embossing poeder op en verhit met een heattool. Snijd hagelwit van 5,5 x 15 cm en embos het met een gedeelte van de embossing folder. Snijd dessin papier van 3 x 15,5 cm en plak dit achter het embossing gedeelte. Plak een klein strookje hagelwit achter het dessin papier. Stans de lantaarn uit kraft en bewerk deze volgens de algemene beschrijving. Stans een afbeelding uit en plak deze in de lantaarn. Plak de lantaarn op met stukjes foamsheet. Stans takjes en blaadjes uit kraft. plak Strik waxkoord aan de lantaarn en het labeltje.
Veel succes!
Gr Wybrich


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een geweldig leuke kaart! Groetjes Betha