22 december 2018

Hello little girl

We zijn bijna aan het eind van het jaar aangekomen maar eerst krijgen we nog de kerstdagen en de jaarwisseling. En nu, nog voor de feestdagen, ligt de nieuwe collectie van januari al in de winkel. Een mooie collectie met veel babymaterialen! Bij nieuw denk ik aan een nieuw jaar maar ook aan nieuw leven. Dus ik ben heerlijk bezig geweest met een lief babykaartje in zachte zoete roze tinten.

22dec Tineke

Bij deze babykaart ben ik begonnen om card art 2 luik van Dutch Doobadoo over te tekenen op kraft en designpapier. Na het uitknippen, zijn de randen van de kaart en designpapier bewerkt met witte gesso. Op het linker luik staat de babyfles. Erbij liggen een rammelaar, slabbetje en tuitbeker. Een schattig schaapje kijkt toe. Het schaapje is gestempeld op WaterArt aquarelpapier en het is met een water brush pen gekleurd met distress inkt brushed corduroy en pumice stone. Op een banner is de tekst gestempeld en vastgestrikt met waxkoord en eronder de tekst: girl. Wat veiligheidsspelden liggen verstrooid op het luik. Het schattige konijntje laat zich rijden in haar karretje op het rechter luik. Ze houdt haar konijntjes-knuffeltje goed vast. Een lief strikje op haar oor en een speentje in haar mondje. De touwtjes van de hartjes ballonnen worden bij elkaar gehouden door de strik.

Heel veel plezier met het maken van de kaart! Ik wil jullie allen alvast hele goede kerstdagen wensen en ook het allerbeste voor het nieuwe jaar met veel creativiteit!

Groetjes, Tineke


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen