27 juni 2018

Het strand roept

Het nautische thema heeft een hele grote aantrekkingskracht op me. Ik heb er inmiddels al veel in dit thema gemaakt deze periode omdat er zoveel variaties mee te maken zijn. De lantaarn is in de winter uitgekomen en hoofdzakelijk zijn er kerstcreaties mee gemaakt. Maar je kunt 'em ook omtoveren tot een strandlantaarn ;-)

27juni2018 Tineke1Voor deze creatie heb ik een nieuwe card art Twee luik van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik eerst op wit karton en designpapier overgetekend. Daarna alles uitgeknipt en de randen van het designpapier een likje witte gesso gegeven.

27juni2018 Tineke2

Het strandhuisje staat tussen het zand van kurk en heeft gezellige gordijntjes achter de ramen. Ernaast staat de vuurtoren met stuurrad en scheepstouw met een koraaltakje. Achter de vuurtoren is een stuk visnet te zien. Wat schelpjes liggen in het zand. Een kokmeeuw is op zoek naar een lekker hapje en eronder is de tekst gestempeld.

27juni2018 Tineke3

De lantaarn is op dit paneel de blikvanger met erachter een stand/zee-afbeelding. Ook hier een stukje visnet verwerkt. In het zand staat de strandstoel klaar bij het koraal. Een zeester en schelpjes liggen in het zand. Een paar kokmeeuwen scheren om de lantaarn. Aan het ophangoog van de lantaarn hangt het anker met waxkoord vast.

Een fijne  dag, groetjes Tineke

 

 

 

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Hij is super!

  • Schitterende kaart !!!

  • Wat een heerlijke zomerkaart is dit weer Tineke! Groetjes Betha