16 juli 2018

Hetty's luchtvloot

16jul18 Sigrid1

Hetty Meeuwsen heeft voor deze maand leuke luchtballonnen, vliegers en vliegtuigen met bijbehoren getekend. Daar kun je natuurlijk ontzettend leuke kaarten en projecten mee maken!

16jul18 Sigrid2

Voor dit doosje en kaartje heb ik hagelwit papier en wit stempelpapier gebruikt. Stans het doosje 2x uit hagelwit papier. En plak deze in elkaar. Stans uit wit stempelpapier 3x de flappen, 3x de vierkanten voor de zijkanten en 1x de de rechthoek voor de achterkant. Bewerk het stempelpapier met tumbled glass en peacock feathers distress inkt naar eigen inzicht. Stempel nog met een bijpassende kleur inkt wat wolkjes en wolkenharten. Mat deze op het doosje zoals in voorbeeld. Stans uit hagelwit papier 2 stroken en plak hierop mat hierop de gestanste hagelwitte wolken. Bevestig de stroken in het doosje. Bevestig ook nog een uitgestanste wolk aan de binnenkant van het doosje zoals in voorbeeld. Stempel de luchtballonnen, de wolken en de zon op stempelpapier en kleur deze in met markers. Knip deze uit. Laat een klein wit randje aan de buitenkant zitten. Bevestig deze op en in het doosje. Stempel een tekst en mat deze op de voorste flap van het doosje.

16jul18 Sigrid3

Stans het hart 2x uit hagelwit papier. Ril 1 op 2cm vanaf de bovenkant en vouw deze. Bevestig de 2 harten op elkaar door alleen de bovenkant met elkaar te verlijmen. Snijd van het achterste hart een recht stukje van de onderste punt af zodat de kaart blijft staan.

16jul18 Sigrid4

Teken op wit stempelpapier een kleiner hart, met behulp van de mal en knip deze uit. Bewerk dit papier met tumbled glass distress inkt. Stempel hierop met een bijpassende kleur wolkenhartjes. Bevestig op de onderkant wat uit gestanste wolken en snijd deze gelijk met de rand af. Mat dit op de hartenkaart. Stempel de wolken, de vlieger en de zon op wit stempel papier en kleur deze in met markers. Knip deze uit met een wit randje. Stempel een tekst en snijd deze uit. Plak alles op de kaart.

Allemaal een fijne maandag!
Groetjes,
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Geweldig leuk doosje met de nieuwe stempels! Groetjes Betha