3 december 2020

Hij komt, hij komt....

Bijna is het zover en dan is het pakjesavond. Voor klein en groot een gezellig feest met lekkers en cadeautjes. Met de geweldig mooie paper set - Sint & Piet van by Marleen maakte ik deze twee gezellige tasjes. Heel veel meer dan dit setje heb je gewoon niet nodig om dit te kunnen maken.

3dec20 Rimmie1

Neem één vel dessin papier en ril dit op 6 en 16 cm. Plak dicht met dubbelzijdig tape. Ril de lange zijde op 2,5 cm. Vouw open en vouw hierbij de hoeken naar binnen. Vouw vervolgens beide zijden iets overlappend naar elkaar toe en plak dicht. Voor de stevigheid kun je een stukje cardstock van 2 x 7 cm op de bodem leggen. Snijd een strook van 3 x 21 cm uit dessin papier en ril dit op 6 en 16 cm. Plak dit aan de bovenzijde van het zakje. Snijd 2 stroken van 1,5 x 21 cm, zet op het bovenste deel een potloodpuntje op 8 en 13 cm en op het onderste deel op 6,5 en 14 cm. Verbind beide punten, ril ze en vouw om. 

3dec20 Rimmie2

3dec20 Rimmie3

Snijd een strookje van 1,5 x 10 cm uit donkerblauw/zwart kaartenkarton. Snijd met een cirkelsnijder een groter en een kleiner cirkel uit effen en dessin papier. Druk de benodigdheden uit het uitdrukvel, snijd de stukjes tekst uit dessin papier en plak de naam sticker op zwart kaarten karton, snijd uit met 4 mm ruimte en rond de hoeken af. Plak de cirkel zo op dat je een pocket krijgt en daar de naamsticker in kunt schuiven. Werk het tasje verder af volgens voorbeeld.

* voor beide tasjes kun je dezelfde werkwijze aanhouden.

Fijne dag allemaal!
Groetjes,
Rimmie

 


Gebruikte materialen

PK9173

Paper set - Sint & Piet Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen