2 april 2020

Hollandse groetjes

De komende weken gaan we op de Hollandse toer want, er is een hele leuke Hollandse lijn uitgebracht. Dat blijft altijd leuk om te maken en om te krijgen die kaarten met het Holland thema.

Het 'I Love Holland' papier is dubbelzijdig bedrukt, je hebt een bewerkte kant en een effen kant. Op deze kaart heb ik dan ook de bedrukte en de effen kant van het dessinpapier gebruikt.

2apr20 Anja

Neem een dubbele witte kaart van 14,5 x 14,5 cm, plak daarop effen dessin papier van 14 x 14 cm en daarop weer tegeltjes dessinpapier van 13,5 x 13,5 cm. Stans de onderdelen van de molen uit verschillende kleuren karton en zet hem in elkaar. Stans en embos het gras en de tulpen, bewerk het gras met distress inkt. Stans de tulpen cirkel uit wit karton, Teken de binnenrand van de tulpen cirkel af op effen dessinpapier en knip hem netjes uit. Stans het plaatje met de binnenste cirkel mal. Plak de delen op elkaar. Stans en embos het binnenste witte tegeltje, bewerk deze met distress inkt en stempel de tekst erop. Stans het buitenste tegeltje uit effen dessinpapier en plak ze op elkaar. Plak nu de cirkel met plaatje, de tulpen border, de molen en het tegeltje op de kaart en werk de kaart af en een klein blauw strikje.
Succes!
Groetjes van Anja

Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen