30 juni 2024

Hotfoil!

Yeah! Nu ook hotfoilen met de nieuwe Marianne Design mallen! Deze heb ik mogen uitproberen en ze werken echt fantastisch! Niet alleen leuk om als achtergrond te gebruiken, maar ook om accessoires mee te maken.

30jun24 Monica1Pak de CR1538 en stans de geschulpte rechthoek uit watercolor paper en de buitenste rand uit een lichtblauw effen kleur uit het papierblok PK9191. Pak het stencil PS8081 erbij en blend de wolkjes met de distress oxide kleuren: Tumbled glass en Broken China. Spat daarna nog wat acryl verg in de kleuren wit en blauw op. Leg dit apart om te drogen. Stans nog een stukje watercolor paper uit met de geschulpte slimline rand en stans de CR1583 gras rand hieruit. Bewerk deze met de distress oxide kleuren: Twisted citron, mowed lawn en rustic wildernis. 

30jun24 Monica2
Pak uit het cardstock papierblok een effen kleur roze en de hotfoil mal en pak je hotfoil machine erbij. Gebruik de machine zoals beschreven en foil met roze folie de mal op roze papier. Stans de col1463 uit effen papier en het bewerkte gefoilde papier. Met de hot foil mal kun je ook embossen. gebruik dit met een effen geel papier en plak het geheel in elkaar. Stempel de tekst van de cs1156 met zwarte inkt erop en daar is je kaartje!

Overige benodigdheden: 
Papier: Craft papier, effen beige en zwart papier
Distress oxide kleuren: Tumbled glass, Broken china, Twisted citron, Mowed lawn en Rustic wildernis


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen