18 mei 2023

Ik hart jou

Vandaag een vrolijk kaartje met een grote tekst. Het leuke van de nieuwe puzzle art texture craftable zijn niet alleen de mini puzzelstukjes, maar alle puzzelstukjes passen ook weer in een outline frame. Dat is natuurlijk heel tof als achtergrond of zoals ik het hier gedaan heb, voor het opvullen van een diecut vorm.

18mei23 Marjolein1

Snijd een dubbele witte topvouw slimline kaart van 21 cm x 21 cmen vouw deze doormidden, dit is je basis slimline kaart. Plak hier een gebloemd DP rechthoek op van 21 cm x 10,5 cm. Stans de gekartelde rechthoek uit wit cardstock. Stans uit blauw DP het rechthoek met gaatjes langs de rand en mat dit op een goudkleurig metallic rechthoek van 19,7 cm x 8,5 cm. Plak dit op het witte gekartelde rechthoek en plak dit daarna met 3D foam op het bloemen DP van de basiskaart. Stans uit wit cardstock 5x de letters waar je de tekst mee wilt maken. Lijm dezelfde letters op elkaar. Stans uit wit cardstock het grote hart. Stans uit zachtroze DP het grote hart gelijktijdig met het kleine hart zodat je een hart frame krijgt, plak dit op het witte hart. Stans uit goudkleurig softglitter paper het frame met de puzzelstukjes.

18mei23 Marjolein2

Stans vervolgens uit dit frame met het kleine hart een hart vorm uit de puzzelstukjes en plak dit hartjes puzzelframe op het witte hart met de roze rand. Stans uit roze DP met het puzzle art texture craftable nog wat roze puzzelstukjes en plak 1 puzzelstukje in het midden van het puzzelhart. Plak het hart met 3D foam op de basiskaart. Plak de tekst op de kaart. Werk de kaart af met wat goudkleurige glitter puzzelstukjes zoals op het voorbeeld is te zien.

Groetjes,
Marjolein

Overig: Wit cardstock, 3D foam


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen