3 februari 2019

Ik wens je een fijne dag

Toen ik de mal Petra's amazing circle ontving was ik er gelijk weg van. En de bloemetjes die er bij zitten zijn echt prachtig. Ik was heel blij dat ik er een mooie voorjaarskaart voor dit blog mee mocht maken. 3febr19 JeannetteSnijd een witte kaart van 15 x 15 cm, en 2 vierkanten: kraft 14,5 x 14,5 cm en wit 14 x 14 cm. Embos op het witte vierkant de hartjes en veeg er daarna met een sponsje een klein beetje Distress Inkt Tattered Rose over. Stans en embos alle mallen. Stans de achtergrond van Petra's amazing circle uit het designpapier. Kleur de geemboste delen met Tattered Rose en van de vogeltjes met Vintage Photo. Kleur de snaveltjes met een oranje stift. Plak alles volgens het voorbeeld op de kaart. 

Groetjes en tot de volgende keer, Jeannette


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen