6 september 2019

Jarige wasbeer

Dit wasbeertje is jarig! Midden in dit herfstige zit hij tussen de bladeren. Tina gebruikte een plaatje uit Eline's herfst achtergrondvel om het taffereel compleet te maken.

06sep19 Tina2Neem een witte, dubbele basiskaart van 15 x 15 cm. Vouw de bovenkant dwars dubbel naar binnen, zodat er een easelkaart ontstaat. Beplak de binnen- en voorkant met een laag donkerbruin cardstock. Snijd voor beide ook een crêmekleurig vierkant, bewerk van beide de randen met Distress Ink Vintage Photo. Stans uit kraft en crême kleine vierkantjes en plak deze op elkaar op de binnenkant in de hoek. Neem een stuk crêmekleurig cardstock, bewerk dit met de Distress Ink kleuren Vintage Photo, Spiced Marmalade, Forest Moss en Peeled Paint. Stans hieruit vervolgens de verschillende blaadjes. Plak eentje onderop de vierkantjes. Stans uit donkerbruin cardstock het woord 'Congrats' en plak dit op de vierkantjes.

06sep19 Tina3

06sep19 TinaDan nu door naar de voorkant. Neem het crêmekleurige vierkant dat je eerder gesneden hebt en de randen met Distress Ink van bewerkt hebt en emboss dit met de streepjes van het letter board. Plak het voor op de kaart. Stans uit donkerbruin cardstock een frame, plak hierachter een stuk van het achtergrondplaatje van Eline en plak het geheel op de kaart, zoals op voorbeeld.  Stans uit Crême twee paddenstoelen en plak deze linksonder in het frame. Stans de onderdelen van de wasbeer, plak deze in elkaar. Stans een ballon uit goud glitterpapier, plak een stukje twine in de arm van de wasbeer en onderaan de ballon. Bevestig het geheel met foamtape op de kaart. Stans een stukje gras, bewerk dit met inkt en plak het onder de wasbeer. Plak vervolgens de overige blaadjes op de kaart zoals op het voorbeeld.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen