13 april 2020

Je bent in mijn hart, want ik hou van jou

Mijn 89 jarige moeder heeft Alzheimer en woont nu bijna een jaar in een verpleeghuis. Het is voor ons allebei heel moeilijk dat ik nu, door de Coronacrisis, niet bij haar op bezoek kan. Gelukkig kunnen we wel skypen en elkaar zo toch elke dag even zien. En, ik breng elke dag een mooie kaart voor haar langs. Deze kaart gaat ook naar mijn moeder.

13apr20 Jeannette extra werkstuk

Snijd een dubbele witte kaart van 15 x 15 cm. Plak hier 4 vierkanten van het designpapier op van: 14,5 x 14,5 cm / 13,5 x 13,5 cm / 13 x 13 cm en 12,5 x 12,5 cm. Stempel de tekst "ik denk aan jou" op designpapier en stans hem uit. Stans ook de overige mallen uit. Bewerk de rand van het plaatje met Distress Inkt Vintage Photo. Plak nu alles volgens het voorbeeld op de kaart.

Groetjes en ik wens iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke en bizarre tijd.
Jeannette


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een prachtig idee en dito kaart Jeannette!! Hier worden ze zo blij van!

  • Wat geweldig dat je dit iedere dag doet en prachtige kaart! Groetjes Betha