1 juni 2021

Je hebt VITAMINE ZEE nodig

Oudere en hele nieuwe materialen combineren blijft leuk! Bij deze kaart heb ik de pelikaan van Eline gecombineerd met een aantal van haar zeemeeuwen. Ze zagen een bootje drijven in zee en zijn er met z'n alle nieuwsgierig naartoe gevlogen om het eens van dichterbij te bekijken.

1jun21 Marleen1Snijd met een cirkelsnijder een cirkel uit lichtblauw met een diameter van 12 cm en snijd een cirkel uit lichtoranje met een diameter van 6 cm. Leg beide even apart. Neem het Craft stencil van het bootje en teken de buitenste lijnen van het bootje om op kraft. Teken ook het onderste deel van het bootje om op kraft. Knip beide uit en plak het onderste deel van het bootje met 3D tape op het 'hele' bootje. Voor het decoreren van het bootje gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het dessinpapier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Plak de uitgeknipte delen op het bootje. Plak nu de lichtblauwe en lichtoranje cirkel vast achter het bootje. Stempel de tekst 'Je hebt' op het lichtblauw. Snijd kraft van 5,2 x 1 cm, bestempel met de tekst 'VITAMINE ZEE' en plak op met 3D tape. Stempel daar nog het woordje 'nodig' onder om de tekst af te maken. 

1jun21 Marleen2

Snijd en scheur donkerblauw van 14 x ca. 2 cm en plak met 3D tape op het bootje helemaal onderin. Snijd en scheur blauw dessinpapier van 15 x ca. 1 cm en plak op de donkerblauwe rand. Stans het touw en de vlaggetjes uit en plak op. Stans de pelikaan en 5 zeemeeuwen uit, plak in elkaar en op de kaart. Zet met een witte gelpen een klein stipje in alle oogjes om ze wat levendiger te maken. Stans het anker uit, knoop er een stukje wit hempcord doorheen en plak op met 3D tape. Stans 2 wolkjes uit en plak op. Werk de kaart af met lichtblauwe en zilverkleurige rhinestones.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen