13 december 2022

Jingle bells

Door verschillende stempels en mallen te combineren kun je weer hele andere kaarten maken. Zo heb ik de stempels 'Karin's ornamented' gecombineerd met de 'Basic hearts'. 

13dec22 Sigrid1

Snijd uit wit stempelpapier een rechthoek van 11 x 11,5 cm. Kies 3 maten harten en leg deze op het papier. Geef met potlood op verschillende plekken aan waar de stempels moeten worden gestempeld. Deze later uitgummen. Ik heb VersaFine Clair stempelinkt gebruikt. Kleinste hart warm breeze. Randen met twilight. Middelste hart licht blauw/groene kleur onbekend merk. Randen met warm breeze. Grootste hart twilight. Stempel het kleinste hart op het stempelpapier. Stempel het hart ook op maskeerpapier en knip deze uit en plak deze op het kleine hart op het stempelpapier.

13dec22 Sigrid2Stempel het middelste hart op het stempelpapier. Stempel ook deze op maskeerpapier en knip deze uit en plak deze op het net gestempelde hart.

13dec22 Sigrid3Stempel nu het grootste hart. Laat alles goed drogen en breng met stickles Star Dust glitters aan op het middelste hart. Dit goed laten drogen. Stempel met bruine stempelinkt een tak. Stempel met groene stempelinkt de kerstboomtakjes. Stans uit snow paper de dopjes en de ophangdraden. Plak deze op de kaart. Stans nog wat stippen uit het snow paper (stippen komen uit de net uitgestanste dopjes). Plak de stippen op het grootste hart. Stempel met een licht blauwe stempelinkt de tekst op de rechter en linkerkant van het stempelpapier. Kleur de randen met de lichtblauwe stempelinkt. Kleur de hoeken nog heel licht met wat bruine stempelinkt. Stempel een tekst met donker blauwe stempelinkt op het stempelpapier. Plak het stempelpapier op licht blauw kaartenkarton van 11,5 x 12 cm. Plak dit op donker blauw kaartenkarton van 12,5 x 13 cm. Plak dit op een witte dubbele kaart van 14 x 14,5 cm. Breng met stickles Start Dust nog hier en daar wat glitters aan.

Groetjes, Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen