25 februari 2023

Kaart en cadeautje voor Pasen

Door de vrolijke dieren van de Peek-a-boo stempels uit te knippen en in het vat te stoppen maakte Julie dit vrolijke lente tafereel. Ook vulde ze een papieren zakje met lekkers en versierde deze met een bag topper.

25feb23 Julie

Neem een witte basiskaart en mat hierop een laag lentegroen. Snijd een strook wolken-, bloemen- en ruitjes designpapier en plak deze boven elkaar op de kaart. Stans uit wit cardstock het hek en plak dit op het midden van de kaart. Stempel de dieren, knip deze uit en kleur ze in. Stans het vat uit donkerbruin en metallic cardstock. Bevestig de dieren in de ton, zodat hun pootjes over de rand komen. Plak het geheel met foamtape op de kaart.

Stans een strook lichtgroen gras en plak dit onderaan de kaart met foamtape. Stans de overige elementen in de juiste kleuren - de zon in geel, gras in groen, etc. Gebruik foamtape om de narcissen bloemen en de kleine wolken op te plakken. Stempel de tekst op een klein wit label, plak dit op een iets groter groen label en bevestig het onderaan de kaart. Stans een witte strik en twee gele vlinders en plak deze op de kaart.

Stans de bagtopper en de versieringen uit bijpassende kleuren en voeg een tekst toe. Plak alles op, maar bevestig de bagtopper pas aan de zak nadat je deze hebt gevuld met paaseitjes, of ander lekkers.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen