2 mei 2024

Kersen & Bloesem

Heb je het al gezien? Marianne Design lanceert een nieuw soort mask stencil: eentje die uit meerdere lagen bestaat. Een daarvan is de Sakura (kersenbloesem) die ik op de kaart van vandaag heb gebruikt. Deze is heel leuk te combineren met de nieuwe stans van kersen die ook deze maand uitgebracht is.

2mei24 Linda

Snijd een dubbele basiskaart uit wit karton met de afmeting 12 x 12 cm. Een vierkant van 12 x 12 cm uit rood karton en uit lichtgroen karton een vierkant met de afmetingen 11,5 x 11,5 cm. Stans nu eerst het vierkant van CR1656 uit papier voor inkt achtergronden en bewerkte deze met Distress Oxide inkt in de kleur Saltwater Taffy en de randen met de kleur Worn Lipstick. Doordat het stencil uit twee gedeeltes bestaat, kan je het in twee lagen / kleuren gebruiken. Voor de bloemetjes gebruik je Abandoned Coral en voor de stampers van de bloemen Festive Berries. Verder stans je de benodigde onderdelen voor de kersen, het varkentje en het vierkant met letters uit gekleurd karton. Plak alles in elkaar zoals het voorbeeld en gebruik voor het varkentje 3D foam, zodat er wat diepte in de kaart gecreëerd wordt. Tot slot krijgt het varkentje wat blosjes op de wangen met roze potlood en twinkels in de ogen met witte gelpen. Ook de kersjes krijgen wat witte accentjes. Bewerk tot slot de oogjes van het varkentje met Glossy Accents voor een extra sprekende blik.

Creatieve groetjes,
Linda

Overige benodigdheden: 
Distress Oxide inkt: Saltwater Taffy, Worn Lipstick, Abandoned Coral, Festive Berries, Glossy Accents, 3D foam, gelpen wit, potlood lichtroze, diverse kleuren karton, papier voor inkt achtergronden (ik gebruik Florence Watercolor Paper Smooth White 300g)


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen