23 augustus 2020

Kerst

Gelukkig is de temperatuur nu heel wat aangenamer dan de laatste tijd. Ik hou heel erg van de zomer en mooi weer maar deze warmte was zelfs voor mij te warm. Met dit weer is het weer heerlijk om creatief bezig te zijn en met de augustus collectie heb ik deze kerstkaart gemaakt.23augustus TinekeDe kaart is gemaakt met shape art Evelyn van Dutch Doobadoo. Deze is 2x overgetekend op zalmkleurig cardstock, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. In de spiegelbeeld kaart is een vouwlijn gerild op ca. 4 cm vanaf de bovenkant. De bovenkanten tegen elkaar plakken en je hebt een dubbele kaart.
De mal is daarna op wit fluweelpapier getekend en nogmaals op het designpapier. Hiervan zijn de randen lichtjes aangezet met witte gesso.
Petra's circle is gestanst uit zalm, wit en donkerbruin. De donkerbruine cirkel is op een witte cirkel geplakt met de ronding eruit (nu zie je straks de rand van het schudvenster niet meer). Doe dubbelzijdig tape aan de binnenrand van het schudvenster. Leg het schudvenster met de bolle kant naar beneden, doe er wat eiskristal in en plak de ronde afbeelding er tegen. Doe nu dubbelzijdig plakband op de bovenrand van het schudvenster en plak er de bruin met witte cirkel op. 
Maak een bloementoef van amaryllissen, hulsttakken en rozenbottels en werk de bloemen af met een parel. Stempel de tekst op de banner, bewerk met witte embossingpoeder en heattool.
Werk de kaart af met een strik van tule, organza en waxkoord met belletjes. Veel succes en een fijne dag!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

 • Héél mooi Tineke de kleuren en de mallen, alles past perfect bij elkaar!
  Groetjes van Afke

 • Je hebt weer een geweldig mooie kaart gemaakt Tineke!
  Leuk dat je er een schutkaart van hebt gemaakt .
  Een prachtige combinatie van alles!
  Groetjes Jannie

 • Wow wat een geweldig mooie creatie

 • Heel mooi Tineke! Groetjes Betha