22 november 2022

Kerst gifts scraplings

Vandaag laat ik jullie een 3-tal labels zien met de zingende diertjes ontworpen door Eline. Het zijn niet zomaar labels, het zijn scraplings en mocht je nu denken wat zijn dat nu weer. Dat maak je van de strook papier die je overhoud als je uit een A4 vel een kaart van 13,5 x 27 cm hebt gehaald. Er blijft dan een lange smalle strook over. Die vouw je dubbel en voila een klein kaartje die je aan een cadeautje/bloemetje/chocolaatjes of iets anders leuks kunt bevestigen.

22nov22 Rimmie1
De basis van deze scraplings is een topvouw kaartje van 6,5 x 13,5 cm uit wit. Alle diertjes zijn gestempeld met Versafine onyx black en ingekleurd met Promarkers & Copics.

22nov22 Rimmie2
Label 1
Snijd dessinpapier op de volgende maat: 6 x 13 cm. Plak dit op. Maak met een gaatjestang een gaatje in de linkerbovenhoek. Plak hierop een ringetje van kraft. Snijd een strookje dessinpapier van 3 x 12 cm en een stukje kurk van 1,5 x 6,5 cm. Stempel de eekhoorn + muzieknoten op wit van 6,4 x 7,1 cm. Kleur de afbeelding in en plak dit vervolgens op effen groen van 6,9 x 7,6 cm. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren papier. Plak de tekst sticker op een passend wit rondje van 3 cm doorsnede. Maak een stukje lint aan het label en bevestig dit met een stukje touw. Werk het label verder af volgens voorbeeld.

22nov22 Rimmie3
Label 2
Snijd dessinpapier op de volgende maat: 6 x 13 cm. Plak dit op. Maak met een gaatjestang een gaatje in de linkerbovenhoek. Plak hierop een ringetje van kraft. Snijd een strookje dessinpapier van 3,5 x 11 cm en 2 x 4 cm en een stukje kurk van 1,5 x 2 cm. Stempel de muis + muzieknoten op wit van 6 x 8,5 cm. Kleur de afbeelding in en plak dit vervolgens op effen rood van 6,5 x  9 cm. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren papier. Plak de tekst sticker op een passend wit rondje van 3 cm doorsnede. Maak een stukje lint aan het label en bevestig dit met een stukje touw. Werk het label verder af volgens voorbeeld.

22nov22 Rimmie4
Label 3
Snijd dessinpapier op de volgende maat: 6 x 13 cm. Plak dit op. Maak met een gaatjestang een gaatje in de linkerbovenhoek. Plak hierop een ringetje van kraft. Snijd een stukje kurk van 1,5 x 2,5 cm. Stempel het konijn + muzieknoten op wit van 6,5 x 9 cm. Kleur de afbeelding in en plak dit vervolgens op effen wam roze van 7 x  9,5 cm. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren papier. Snijd een cirkel uit dessinpapier van 5,5 cm doorsnede. Plak de tekst sticker op een passend wit rondje van 3 cm doorsnede. Maak een stukje lint aan het label en bevestig dit met een stukje touw. Werk het label verder af volgens voorbeeld.

Hele fijne dag allemaal!
lieve groet,
Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Количество производителей счетчиков горячей и холодной воды и модельный ряд водосчетчиков постоянно растут. 2022 год не стал исключением и на рынке появилось много новинок. Иногда из-за огромного количества предложений покупатель просто теряется и не может правильно выбрать лучшее устройство.
    [url=https://rosschetchik.ru/]https://rosschetchik.ru/[/url]
    Follow the link - https://www.google.ac/url?q=https://rosschetchik.ru/
    Мы занимаемся официальной установкой счётчиков по Москве и Московской области более 5-ти лет, предоставляем выбор счётчиков, подходящих под любой бюджет, и сотрудничаем с Мосводоканалом.
    [url=https://www.mtgotickets.com/webshop/deck/5019493]Установка, замена и поверка счетчиков воды в день обращения[/url] a7c0e3_