11 september 2018

Kerstster

11sep18 Boukje1

Het patroon voor dit kaartje vond ik op internet van Wilma van Workum, eigenlijk zo eenvoudig, maar het effect is zo leuk! 
Kijk hier voor het originele bericht op het blog van Wilma van Workum; http://all4you-wilma.blogspot.com/2013/05/very-small.html

Knip een dubbele vierkante kaart doormidden (of maak zelf twee vierkanten) en bewerk de vierkanten met de stencils Ice Crystal en gesso. Daarna breng je kleur aan met Distress Oxide en/of Distress Ink en als laatste breng je met witte verf de sneeuwvlokken aan met het stencil Snowflakes. Vouw bij beide vierkanten een schuine vouw (twee tegen over elkaar liggende punten op elkaar). Schuif beide vierkanten over elkaar, zie foto hieronder, en plak op elkaar. 

11sep18 Boukje2

Stans de punten van de Nordic Star uit dessinpapier en plak op een witte ondergrond. Stans nog een laag punten, vouw deze dubbel en plak de punten in het midden vast op een stukje foamtape. Plak in het midden een gestanste ster en een enamel dot.
Neem een toefje sisaltouw en een paar zilverdraadjes en plak samen met de ster op de kaart. Stempel de tekst en plak op het zilverkarton. Maak af met de sterretjes en enamel dots.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen