11 december 2021

Kerstverrassing

Deze leuke creatie verbergt een heerlijke verrassing. Gudrun maakte dit doosje om wat chocolaatjes cadeau te geven. Hierbij maakte ze gebruik van een leuke verrassing uit onze adventskalender.

11dec Gudrun

Neem een stuk wit cardstock van 23 x 28 cm. Ril en vouw de breedte op 1, 4, 19 en 22 cm en de lengte op 1, 4, 7, 10 en 13 cm. Snijd links en rechts in tot 15 cm. 

Mat op het middenstuk designpapier. Stans uit wit cardstock twee witte heuvels en plak ze onderaan op. Stans uit groen cardstock en snowpaper de kerstbomen, plak deze verlappen over elkaar op. Stans uit snowpaper twee ijskristallen en plak ze zoals op het voorbeeld op. Stans uit metallic zilver karton de tekst en bevestig deze in het midden. Stempel op glad wit papier de sneeuman, stans hem uit en kleur hem in. Bevestig hem linksonder. Stans uit donkergroen de slee en uit glitterkarton het touw en plak het op de voorkant van het doosje. Neem een stuk twine en knoop dit om het doosje. Tot slot plak je nog een aantal enamel dots aan de bovenkant.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen