6 april 2019

Kleine paashaasjes

Met een kaartje als deze wordt het zeker een vrolijk Pasen. Op de voorkant is een schattig paashaasje druk aan het werk, maar binnenin zijn nog veel meer leuke haasjes te vinden!

6april Gudrun

Begin met een driedubbele lichtgroene kaart. Vouw deze twee keer naar binnen. Snijd een geel vierkant en een iets kleiner vierkant uit designpapier. Plak deze op elkaar. Snijd een brede strook groen designpapier en plak dit in de hoogte op. Bind een stuk lint dwars om het geheel, iets lager dan het midden en plak het op de basiskaart. Stans een lichtgroen vierkant en een iets kleiner stuk design papier en grasgroen cardstock. Snijd beide doormidden en plak ze op het lichtgroene vierkant. Plak het op de kaart. Stans de kar, paaseieren, tulpen en konijntje. Bol de tulpen op met de Flower shaping set. Plak alles op de kaart zoals het voorbeeld.

6april Gudrun2

Plak in het binnenste van de kaart de achtergrondafbeelding. Beplak de overige delen van de binnenkant met designpapier. Stans drie konijntjes en stel ze samen. Stans drie tulpen, een paar wortels en een hoop paaseieren. Bol de tulpen op met de Flower shaping set. Plak alles op zoals het voorbeeld. Deels in het binnenste gedeelte van de kaart en deels bovenop de binnenflap.

Groetjes,
Gudrun


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Een héle leuke en vrolijke kaart Gudrun!!
    Groetjes van Afke

  • Wat een vrolijke paaskaart! Groetjes Betha

  • Wauw wat een super leuke paas-kaart!