7 oktober 2020

Kleurrijke Winter labels

7okt20 Henriette

Doordat de Art Stamps van Henriette zo hoog zijn kun je er hele mooie Kerst kaarten en labels mee stempelen. Het enige wat je nog doet is een wat kleur aanbrengen met inkt of markers en een glimmertje hier en daar. 

Snij drie labels van 5 x 17 cm uit aquarelkarton. Stempel hier de stempels op die je wilt gebruiken met Archival jet black. Ga dan verder met aquarelverf of inkt om de achtergrond en de stempels in te kleuren. Dit kun je een beetje speels doen voor een mooi effect.

Bij deze labels zijn de sterretjes eerst geel gemaakt met wat verf en toen met goud glitter er over heen gestrooid zodat het er in opdroogt. Je kunt de teksten direct op de label stempelen of op een extra stukje stempelpapier stempelen en een kadertje er om heen tekenen en het dan uitknippen. De uitgeknipte teksten kun je eventueel met dubbelzijdige foam erop plakken voor wat diepte.
Gebruik de elementjes uit de tekst stempelsets om je labels nog wat meer op te vullen. En met een zwarte of witte pen kun je nog wat extra kadertjes of stippels zetten. Zo maak je elke keer de afbeelding van de stempel weer net anders.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtige labels! Groetjes Betha

  • Wat en gave labels