12 maart 2020

Lach Leef en Geniet

Dit keer geen kaart om aan jullie te laten zien, maar een pagina in mijn art journal waarin ik aan de slag ging met de nieuwste texture stamps.

12mrt20 Rimmie

Aan de slag!
De achtergrond maakte ik met behulp van een cirkel sjabloon (div. groten) en distress oxide in de volgende kleuren: dried marigold, festive berries en worn lipstick. Ik ben begonnen met het aanbrengen van de lichtste kleur. Na het aanbrengen van de cirkels heb ik de diverse texturen aangebracht in dezelfde kleur distress inkt als die van de cirkel. Alles goed laten drogen en vervolgens de bloemen en blaadjes aanbrengen. Nadat ook die goed zijn gedroogd ben ik met een posca marker wit de randen van de bloemen en blaadjes gaan omtrekken. De tekst stans je uit kraft kaartenkarton.

Een pagina ter inspiratie!
Succes.

Fijne dag!
Groetjes, 
Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel mooi gemaakt Rimmie!
    Groetjes van Afke

  • leuke pagina

  • Wat een vrolijke pagina! Groetjes Betha

  • Wat een s uper vrolijke pagina

  • Heel mooi :) groetjes Maura