25 juni 2019

L'amour en paris

25jun19 Sigrid1

Deze maand zijn er weer leuke Silhouet stempels uitgekomen. Ik ben met het Parijs-thema aan de gang gegaan en heb deze gecombineerd met de nieuwe camera- en filmstrip mal.

Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 17,5 x 11,5 cm. Kleur het papier met blueprint sketch, mermaid lagoon en twisted citron distress inkt. Spuit water op het papier zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Laat dit goed drogen.

25jun19 Sigrid2

Druk de distress inkt pads op een craftsheet en spuit dit nat. Haal nog een paar keer het stempelpapier door de druppels voor een vlekkerig resultaat op je stempelpapier. Laat dit goed drogen.

Stempel de stempels met zwarte stempelinkt op het stempelpapier. Maak wat randjes in de lampen wit met een witte gelpen. Stempel met Paris blue Memento inkt de Parijs Silhouet boven de balustrade. Maak wat gebroken tegels aan de onderkant van de kaart met een mask en blueprint sketch en peacock feathers distress inkt. Maak vlekjes in de lucht met peacock feathers en de mozaïk mask. Stempel met Paris blue Memento inkt de stempels in de lucht. Leg een cirkel van ongeveer 3,5 cm boven op de hartjes en maak de randen wat donkerder met mermaid lagoon distress inkt.

25jun19 Sigrid3

Mat de kaart op een appelgroene rechthoek van 18 x 12 cm. Mat dit op een marine blauwe rechthoek van 18,5 x 12,5 cm. Teken de Post card mal op hagelwit kaartenkarton en snijd/knip deze uit. Plak de kaart in elkaar.

Snijd uit stempelpapier een strook van 11,7 x 3,5 cm en kleur deze licht met blueprint sketch, mermaid lagoon en twisted citron distress inkt. Spuit deze weer nat en laat deze goed drogen.

25jun19 Sigrid4

Stempel hierop verschillende afbeelding met zwarte stempelinkt. Stans uit zwart kaartenkarton de filmstrip en bevestig deze op het stempelpapier.

Stans uit zwart kaartenkarton de camera. Embos deze en kleur de geembosde onderdelen met witte stempelinkt. Bevestig achter de openingen gekleurd stempelpapier. Stempel op hagelwit kaartenkarton een tekst. Bevestig alles op de kaart met 3D-tape.

Een hele fijne dag vandaag!
Groetjes, Sigrid

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super gave kaart..bedankt voor de toffe uitleg

  • Prachtige kaart Sigrid en hele mooie kleuren! Groetjes Betha