4 juli 2020

Liefs en lavendel

Met de nieuwste mal van Anja van Laar de Creatable 'Anja plus set ovaal' en de mooie 'French Antiques' materialen van Els Wezenbeek maakte ik deze lavendel paarse dameskaart. 

4jul20 Anja1

Neem een witte strook karton van 14 x 28 cm, ril deze op 7 en 14 cm en maak de vouwen. Dit wordt de basis voor de easelkaart. Snijd nog een wit vierkant van 14 x 14 cm. Snijd twee velletjes dessinpapier van 13,5 x 13,5 cm. Plak de ene op het losse witte vierkant en de andere op het deel van de easelkaart wat plat komt te liggen. Stans en embos de ovale malletjes met zijn allen tegelijk (plak ze wel even vast met verwijderbaar tape) uit wit karton. Stans het plaatje met de kleinste ovale mal. Stans de lavendeltakjes twee keer uit groen karton en twee keer uit het dessinpapier, knip de bloementjes van de dessinpapieren takjes af en plak ze op de groene. Stans en embos twee witte sierhoekjes die bij de vierkante mal zitten. Plak al deze onderdelen op de losse vierkante kaart en plak hem tegen het staande deel van de easelkaart. 

4jul20 Anja2

Stans en embos de vierkante mal uit wit karton, het rechthoekje uit het midden van dit set uit dessinpapier. Stempel de tekst met versamark op het stukje dessinpapier doe er witte embossingpoeder op en verhit deze met de heattool. Plak het gestanste vierkant met het dessinpapiertje in het midden op het liggen deel van de easelkaart. Buig twee hoekjes iets naar boven daar steunt dan het staande gedeelte tegen. Werk de kaart af met een tule strik waarom ook hempcord gestrikt zit.

Succes!

Anja Zom

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen