16 april 2021

Lieve post

Lieve post….. Het is altijd leuk om iemand zomaar een kaartje te sturen om te laten weten dat je ze niet vergeet. De nieuwe materialen in combinatie met een wat oudere afbeelding van Mattie geeft weer een hele mooie kaart. 

16apr AnjaAan de slag… Snij 10 cm van een witte A4 karton en vouw hem dubbel dat is de basiskaart. Stans de grootste slimline mal uit dessinpapier maar plak ze nog niet op elkaar. Stans en embos 4 witte lijstjes en plak ze per twee op elkaar dan is het een wat dikker en mooier lijstje. Knip twee plaatjes op maat en plak ze achter de lijstjes. Plak een dubbelgevouwen stukje wit hempcord als ophanglusje bovenaan achter op de lijstjes. Verdeel de lijstjes over het dessinpapier en plak ze vast. Prik een gaatje in het dessinpapier door het ophanglusje heen en druk er een splitpen doorheen welke je aan de achterkant openvouwt. Doe dit bij beide lijstjes. Stans en embos een wit vaasje en bewerk deze met inkt. Stans wat bloemetjes en zet ze het vaasje plak eventueel een gevallen bloemetje voor de vaas. Stempel de tekst op een restje wit karton en stans hem uit. Plak hem op de kaart met een dubbel stukje van wit hempcord. Plak nu de kaart verder in elkaar en werk hem af met wat pailletjes en dots.

Succes!

Groetjes van Anja


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel mooi! Groetjes Betha


  • https://torgovaya.xyz/magnitnaya-shchetka Glider - магнитная щетка для окон, которая сократит время уборки в 2 раза. Упрощает процесс мытья окон, делает его безопасным и более эффективным. https://torgovaya.xyz/magnitnaya-shchetka

    https://torgovaya.xyz/dhgate.com Самый лучший магазин лучших товаров