11 mei 2023

M van Mama

Voor iedereen die komend weekend Moederdag viert; geef jij jouw moeder een kaartje? Ik maakte deze kaart voor mijn eigen moeder. Het nieuwe stencil heb ik aangekleed in lente-thema. Het stencil is met een andere aankleding of tekst ook heel goed voor andere gelegenheden te gebruiken, bijvoorbeeld voor de verjaardag van iemand waarvan de naam met een M begint.

11mei23 Linda

Algemene werkwijze: met uitzondering van zwart, wit en beige, gebruikte ik voor alle effen kleuren de achterzijdes van het designpapier uit het blok PK9183.

Trek de buitenlijnen van het stencil om op wit karton. Gebruik vervolgens een strook van circa 5 x 20 cm van het groene designpapier met bloemetjes. Maak hiervan met CR1583 een grasrand. Trek het onderste deel van het stencil vervolgens om op dit papier (binnenste rand). Voor de rest van de letter trek je de binnenste rand om op het oranje papier. Knip dit uit en plak het op. De basis van de kaart is nu klaar. Stans de lieveheersbeestje uit COL1525, de bloemen uit LR0790, de letters 'mama' uit CR1594, de hartjes uit CR1520 en de diverse blaadjes uit LR0775. Zet dit in elkaar zoals op het voorbeeld te zien is. Vervolgens stempel je de tekst uit CS1124 op de kaart en geef je de lieveheersbeestjes wat accentjes met een witte gelpen.


Lieve groetjes,
Linda

Overige materialen: vellum, Distress oxide inkt Kitch flamingo, karton wit, beige en zwart en een witte gelpen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen