7 april 2023

Mmm... lekker!

Wie houdt er nu niet van chocolade en bonbons!? Bonbons zijn heerlijk als traktatie en altijd een leuke verrassing om te krijgen. Daarom zijn bonbons ook perfect om te gebruiken op je kaart of om te gebruiken voor het decoreren van een cadeautje. 

31mrt23 Marleen

Bonbondoosje:
Voor het maken van dit setje heb ik een klein bonbondoosje gebruikt met de afmetingen 7,6 x 3,6 x 3,4 cm. Vul het doosje met een paar bonbons en sluit hem. Snijd een wikkel uit lichtroze uni dessinpapier van 16,5 x 4 cm. Ril deze op 2,5 cm, 6 cm, 10 cm en 13,5 cm. Vouw het wikkel om het doosje en plak aan de onderkant vast. Stans een labeltje uit dessinpapier en knoop een stukje lint om het winkel. Rijg het labeltje hieraan en zet vast met een strikje. Stans een banner uit blauw uni dessinpapier. Bestempel met een tekst van Versa Mark, verhit met de heattool en plak op het label. Stans een hartjes bonbon uit verschillende kleuren, plak in elkaar en op het label. Stans twee bloemetje en een blaadje uit en plak op het wikkel. Werk de bloemetjes af met een enamel dot en rhine stone. 

Kaart:
Snijd een topvouwkaartje van 15 x 7,2 cm uit kraft. Stans de rand van de Craftables 'Slimline-mini Windows' uit hagelwit. Snijd een stuk transparant sheet van 13,6 x 6,3 cm uit en plak aan de achterkant van de rand. Plak daarna hele smalle strookjes 3D tape van 2 mm dik aan de rand en leg even apart. Stans de rechthoek van de Craftables 'Slimline-mini Windows' uit lichtroze uni dessinpapier en snijd een strook dessinpapier van 12 x 4,5 cm. Plak op elkaar en in het midden op de kaart. Stans de verschillende bonbons uit, plak in elkaar en op de kaart. Plak daarna het randje met het raam over de rechthoek met bonbons op de kaart. Stans ook voor de kaart een banner uit blauw uni dessinpapier. Bestempel met een tekst van Versa Mark, verhit met de heattool en plak op. Stans bloemetjes en blaadjes uit en plak op. Werk de bloemetjes af met een enamel dot en rhine stone. 

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen

Overige:
Florence cardstock: 093-Hazelnut, 094-Bear, 099-Kraft light en 101-Off white
Doos bonbons bruin 7,6 x 3,6 x 3,4 cm


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen