30 mei 2018

Ocean breeze

30mei18 Tineke

Heel veel mooie warme dagen hebben we al genoten van de zon en dan is nog niet eens de zomer aangebroken. Maar het duurt niet lang of het is zover. Wat is er nu fijner om op een mooie zomerdag aan het strand te genieten? Ik hou ervan!
Door de nieuwe gave strandcollectie kwam ik al in de stemming! Het is een schitterende aanvulling op de bestaande collectie in dit thema.

De kaart is gemaakt m.b.v. card art Diamond van Dutch Doobadoo. Ik heb het middengedeelte iets breder gemaakt en verlengd naar 8,5 cm. De mal heb ik overgetekend op wit karton en daarna de binnenste delen op designpapier. Plak de afbeelding achter de reddingsboei, bevestig het met foamtape of 3d kit verhoogd op de kaart en laat het visnet er tussenuit steken. Rondom de reddingsboei maak je een tafereel met vuurtoren, koraal, hek, wegwijzer, zeester en schelpen. Aan het hek hangt een kleine reddingsboei die uit het designpapier is geknipt. Stempel de teksten op de wegwijzer. Bevestig de strandlamp met waxkoord aan de linkerkant van de kaart en de meerpaal met anker aan de rechterkant. Er zijn ook een paar kokmeeuwen gestrand. Een kokmeeuw heb ik gespiegeld. Dit doe je als volgt: Stans de kokmeeuw op de achterkant van het karton. Haal de stans uit je mal en leg het op de gladde kant van de mal. Plak het met een stukje no-permanente tape vast en embos zoals normaal, alleen met de snijkant andersom. Werk de kaart af met een strik.
Een fijne zonnige dag!
Groetjes,
Tineke

Gebruikte materialen

LR0535

Wooden signpost Niet meer leverbaar

LR0533

Hurricane lamp Niet meer leverbaar

CS1007

Beach sentiments Niet meer leverbaar

CR1440

Sea shells Niet meer leverbaar

CR1410

Tiny's Lighthouse Niet meer leverbaar

CR1409

Tiny's Fishnet Niet meer leverbaar

COL1433

Eline's Seagull & friends Niet meer leverbaar

PB7052

Eline's ocean Niet meer leverbaar

CR1406

Coral Niet meer leverbaar

CR1279

Tiny's Ocean set Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen