7 november 2020

Onwijs mega stoer

De Craftable 'Long zipper' is al veel gebruikt bij het handwerkthema maar ik heb hem nu gebruikt voor het maken van een stoere jongenskaart!

7nov20 Anja1

Neem en dubbele kraftkaart van 12 x 16 cm en daarop komt een enkele blauwe kaart van 11,5 x 15,5 cm. Stans de rits uit blauw karton en de ritsloper uit zilver. Snijd een vel dessinpapier van 11 x 15 cm en plak de rist er zo op, zo dat hij bovenaan een stukje open staat, knip het papier erachter weg en plak de ritsloper erop. Prik rondom het dessinpapier om de 3 mm een gaatje en borduur deze met stiksteekjes ik nam hiervoor twee draadjes splitszijde in kraftkleur. Stans een lang label uit kraft karton en stempel er een leuke tekst op. Doe er een donkerblauw verstevigingsstukje erop en doe er een touwtje door. Plak het dessinpapier op de kaart maar laat wel ruimte open waar het label ingeschoven kan worden.

7nov20 Anja2

Stans en embos de smart phone uit blauw en zilver karton. Plak een stukje dessinpapier als achtergrond voor het whats app gesprekje. Stans en stempel de tekstberichtjes en plak hier en daar een leuke gestanste smiley tussen de tekstjes. Knip een stukje mica op maat en plak deze achterop het blauwe voorkantje en plak deze nu met foamtape op de zilverkleurige achterkant. Stans de onderdelen van het herenhorloge uit diverse kleuren karton en plak hem in elkaar. Plak de smart phone en het horloge op de kaart.

Succes!
Groetjes van AnjaZ

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen